LIGHTIFY - älyvalaistusta sovelluksella

  LIGHTIFY: Älykästä
  valaistuksenohjausta
  sovelluksella

     Ohjaa kotisi valaistusta älypuhelimella tai tabletilla.

 Valon uusi ulottuvuus:
Mobiilisovelluksella ohjattava WiFi-verkkoon yhdistetty älyvalaistus

 

LIGHTIFY ei ole enempää eikä vähempää kuin valaistusalan mobiilivallankumous. Älypuhelimeesi tai tablettiisi asennetulla ilmaissovelluksella voit ohjata langattomasti LIGHTIFY-tuotteita, kuten led-lamppuja, -valaisimia, led-nauhoja ja puutarhavaloja.

LIGHTIFY-lamppuja ja -valaisimia on saatavilla sisä- ja ulkokäyttöön. Niitä voidaan ohjata yksittäin tai erillisissä ryhmissä ja erilaisissa tiloissa – jopa puutarhassa. Aloittaaksesi tarvitset aloituspakkauksen ja ilmaisen sovelluksen, jonka voit ladata Android- tai Apple sovelluskaupoista.

 

LIGHTIFY - tulevaisuuden verkottunut valo

Inspiroidu älykkäästä ja verkottuneesta valosta

Löydä täysin uudenlaiset valaistusmahdollisuudet. Mukauta kotisi valaistusta mielentilojesi ja mielihalujesi mukaiseksi. Tee illasta ystävien kanssa elämys, käytä valoa rentoutumiseen tai vaikka tehokkaaseen työntekoon. Kaikki tämä onnistuu hyvin helposti älylaitteesi välityksellä.

 

LIGHTIFY tuotevalikoima

LIGHTIFY tuotevalikoimaan kuuluu älykkäitä led-lamppuja, -valaisimia ja -komponentteja

 

Onko sinulla kysyttävää LIGHTIFYsta? Lue vastauksia.

Jos sinulla on ongelmia asennuksen tai ohjauksen kanssa, tarkista usein kysytyistä kysymyksistä löytyisikö vastaus tilanteeseesi sieltä.

 

Ilmainen LIGHTIFY sovellus sovelluskaupastasi

Kyllä, sovellus on todellakin ilmainen ja sen voi ladata hyvin nopeasti sovelluskaupasta. Se on vain yhden klikkauksen päässä.

 
"LIGHTIFY todella tarjoaa monia mahdollisuuksia valaistuksella leikkimiseen ja siitä nauttimiseen."
Kurt L.
 

Tällä päästään alkuun:
aloituspakkaus

Aloituspakkaukseen sisältyy Gateway-ohjausyksikkö ja älykäs led-lamppu (60 watin hehkulamppua vastaava). Aloituspakkauksella voit säätää valaistustasi eri valkoisen sävyihin, mutta myös leikitellä 16 miljoonalla eri värillä (RGBW). Asennus on hyvin yksinkertaista: Plug & play.

 Haluatko enemmän? Laajenna LIGHTIFYta tarpeitesi mukaan

 

Langaton LIGHTIFY valaistuksenohjausjärjestelmä on laajennettavissa milloin tahansa.
Voit sisällyttää jopa 50 erilaista LIGHTIFY-tuotetta yhteen LIGHTIFY Home-järjestelmään. Voit määrittää ja ohjata kaikkia järjestelmän led-lamppuja ja -valaisimia yhdellä sovelluksella.

Voit luoda eri huoneisiin täysin erilaisia valaistuksia,
erilaisia ryhmiä ja yhdistelmiä-, ja jopa puutarhaan.

 
"Loistava tuote, jossa on kekseliäs valaistuksen ohjaus ja joka on helppo asentaa."
Ines B.

Inspiroidu LIGHTIFYsta ja sen kiehtovista mahdollisuuksista!

 

LIGHTIFY tuotevalikoima

LIGHTIFY tuotevalikoimaan kuuluu älykkäitä led-lamppuja, -valaisimia ja -komponentteja

 LIGHTIFY muuttaa käsityksesi valaistuksen ohjaamisesta. Täysin.

 

Ääretön värien maailma

Useita valkoisen sävyjä ja 16 miljoonaa väriä

Värit ilmaisevat tunteita. Sovelluksesi helppokäyttöisestä RGB-väriympyrästä voit valita melkein rajattomasti värejä sen mukaan, mikä milloinkin sopii mielialaasi. Se käy helposti näyttöä pyyhkäisemällä.

LIGHTIFY RGB-värimaailmat

Lempivärien tallentaminen

Valitse suosikkisi 16 miljoonan RGB-värin joukosta ja tallenna ne. Voit tallentaa 16 väriä ja muokata niitä milloin tahansa.

LIGHTIFY lempivärien tallentaminen
 

Värinvalitsin

Kaipaatko inspiraatiota tai jotain aivan tiettyä väriä? Käytä silloin värinvalitsinta. Valitse jokin kuva albumistasi tai ota kuva älylaitteesi kameralla ja valitse sitten kuvan pohjalta värinvalitsimella väri. Ja vain yhden painalluksen päästä LIGHTIFY-lamput valaisevat valitsemallasi värillä.

LIGHTIFY Color Picker OSRAMilta
LIGHTIFY sovellus - valaistustilat

Yksilöllisten valaistustilojen luonti

Pidätkö aivan erityisesti jostain tietystä valaistuksesta, jonka olet luonut LIGHTIFYlla? Voit tallentaa sen yksilöllisenä valaistustilana ja käyttää sitä uudelleen milloin haluat. Toiminto on tietysti saatavana myös ryhmitetyille valaistusratkaisuille.

 
LIGHTIFY Relax-tila

Esiaseta valaistustila

Relax

Jokainen tarvitsee rauhoittumista vastapainona uuvuttavalle arjen aherrukselle. Valitse silloin Relax-valaistustila, ja kotisi muuttuu rentouttavaksi rauhoittavan valaistuksen ansiosta.

LIGHTIFY Active-tila

Esiaseta valaistustila

Active

Uupunut työn jälkeen tai takana rankka viikonloppu ja tarvitset piristystä? Valitse silloin Active-valaistustila. Älykkäät LIGHTIFY led-lamppusi muuttavat valaistuksen aktivoivaksi, sinisen valkoiseen värilämpötilaan. Nyt jopa kotityötkin tuntuvat hoituvan leikitellen.

 
LIGHTIFY läsnäolon simulointi

Usein matkoilla? LIGHTIFY on siellä missä sinäkin

Esiaseta valaistusjaksoja ja ohjaa yksilöllisesti mistäpäin maailmaa tahansa

Määrittele ja aktivoi läsnäolon simulointi (presence simulation) ennen matkalle lähtöäsi, niin eri huonetilojen valaistus toimii ikään kuin olisit kotona. Voit myös ohjata LIGHTIFYta sovelluksen kautta milloin tahansa ollessasi poissa kotoa, missäpäin maailmaa tahansa. Tarvitset vain internet-yhteyden LIGHTIFYta ohjaavaan älylaitteeseesi. 

 
"Hyvät lamput hyvällä hinnalla. Helppo ja mutkaton asentaa."
Bernd W.

Oletko asentaja, isännöitsijä tai urakoitsija? LIGHTIFY Pro on ammattilaisille tarkoitettu versio, joka tarjoaa joustavia valaistusratkaisuja niin toimistoihin, vastaanottoihin, ravintoloihin kuin myymälöihin. Suurena etuna: ei tarvetta lisäjohdotukselle tai rakenteellisille muutoksille.

LIGHTIFY Pro Online Special